Tom side nr 2

Erotisk massør Jyske Coco❤️Privat Kolding S. 4 til 8/4 ❤️Kropmassage, B2B & intime wellness til Gentlemen, Par & Lady❤️

Krop- og penis lingam/Yoni massage er sagen når dit fysiske og mentale velvære skal have et boost og  livskvaliteten skal øges. Fælles for de forskellige massager er at de kombineres med intens afslutning af intimmassage samt evt. fransk. 

Du er i centrum, og du skal slappe af og nyde at blive forkælet. Jeg bygger dig langsomt op gennem dine erogene zoner, over den valgte tid og lader dig kulminere i en intens forløsning. 

Du bytter dagens stress ud med fornyet energi ved velværds massage. Både krop og intim massage er sundt og løsner forskellige hormoner, renser kroppen for affaldsstoffer, øger blodcirkulationen og Endorfiner. 

Det forgår i intim og hyggelig atmosfære med levende lys og stemningsfyldt baggrunds musik. Der er både før og efter massagen mulighed for et bad, hvor der er parfume-fri bodyshampoo til rådighed.

Jeg tilbyder følgende typer massager; og fælles for dem alle er at der indgår enten Lingam/penis massage til mænd og Yoni massage til kvinder.


- Erotisk massage. Afstressende, og til dig der ikke vil præstere i dag men blot nyde. Varighed fra 30 til 90 min. 
Der kan tilkøbes Blowjob ved erotisk massager.

- Body2Body massage med enten Nuru gel eller olie massage, hvor vores kroppe smelter sammen, her indgår Pussy slide, 69'er, sutter med slug. Det skal bemærkes at Nuru gel er en køligere gel, som er varm mens der er hud mod hud kontakt, men kølig og pirrende mens min krop og hænder berører andre kropsdele. Er man ikke til den let kølige gel, anbefales det at vælge olien. 1 times varighed. Ved Oliemassage kan varighed være varieres været fra 30 til 90 min. efter ønske.

- Erotisk Bambus massage, varm eller kold. denne er en dybere og stadig behagelig massage, hvor du masseres med bambuspinde som helkropsmassage, samt intim massage og blow job. Varighed 45 eller 90 min.

- Anal- stimulering/prostatamassage. Varighed ca. 45 min.

-Tantrisk Body2body olie massage. Dette er en massage der kombinere det bedste fra 2 verdener, hvor du får en kortere, men stadig intens Tantrisk massage med blide sensuelle berøringer for at bygge dig op. Under opbygningen af din orgasme vil jeg bruge hele min nøgne krop til at massere dig med herunder også min mund, og du afslutter med en intens forløsning.   
Tantramassage er en meget smuk, nydelsesfuld og harmonisk, der handler om at vi er tilstede i nuet. Sanselig helkropsmassage. 
Varighed 90 min. 


Tidsbestilling er nødvendigt. Tlf. tid 8:00 til 9:30 - kan du ikke få fast i mig der, så sendt gerne en sms om du ønsker en telefon samtale, hvad tid du kan snakke fra og til. Og ellers prøv at fange mig senere i en ledig stund.  Aftaler med kort varsel (Som at du kan kan få en aftale om halv time) kan være svære at få, derfor vær gerne lidt på forkant med bestillingen hvis det er muligt. Det er muligt fra 28/3 af bestille en tid. Mere informationer om tidsbestilling ses på min hjemmeside 

Jeg er en smuk voksen fræk dansk blondine med naturlig skønhed.
Data: 47år - 158 høj - 64 kg - D-skål bryster - Timeglas figur. Runde hofter & fyldig bagdel. 
Min krop har nogle ar i forbindelse med vægttab. Pussy er lækkert pikant barberet, med lille veltrimmet dusk på toppen. Jeg er iført små fine trusser når det er massage ved briksen, og tager som regel i mod dig i en kimono.

Jeg har styr på min hygiejne og forventer du også har den i top.
Jeg er erotisk massør og JEG TILBYDER IKKE samleje.

Jeg har nogle massage kurser med diplom som Bambus-massør, Hot Stone-massør og Tantra-massør. 
Desværre arbejder jeg ikke 24/7 selvom jeg elsker mit bijob.
Jeg har en rigtig massagebrik, tilbehør dertil. Dvs. duftfrie Olie, som holdes lune. De er smagløse og det er duftfri Nuru gel, Latex lagen med tilbehør til Nuru-massage. Og Bambus-rør.

Kolding Syd - i område v/ 6094 Hejls & 6093 Grønninghoved.
Mandag 3. til Fredag 8. april - Åben kl. 9:30 til 20:00
Der er mulighed for både bad før og efter massage. Jeg har Massagebrik, Håndklæder, Olie, Bambus udstyr, dvs. tilbehør, der er alt hvad vi har brug for, på mine ture. 

På min egen hjemmeside ses mere info om de forskellige muligheder, priser, kalenderen med hvor og hvornår. Større galleri mm. Du kan få en sms med link til min hjemmeside. Og link ses også på mine billeder.
Alle aftaler forgår over en telefon samtale, på den måde har jeg tryghed og du har hurtigere styr på vores aftale end 15-20 sms frem og tilbage over 45 min og den tid du ønsker, er væk imellem tiden, til ham der ringer ;)
Jeg glæder mig til at forkæle dig og din Yoni/Lingam.

💋 Erotisk massør Jyske Coco 💋
Tlf. Nr. 61 50 24 77



#Diskret #Privat #Sommerhus  #Østjylland #Vestjylland #Kolding #Vejle #Fredericia #Middelfart #Esbjerg #Varde #Herning #Trekanstområde #Sydjylland
#Bambusmassge #Erotikmassage #Massage #Selvforkælelse #Nærhed #Massør #Nurumassage #Oliemassage #Fuldkropmassage #Intimmassage #Tantramassage #Lingammassage #Yonimassage #Body2Bodymassage #Hotstonemassage #Velplejet #Blondine #Superfransk #69 #Gensidigfransk #Blowjob #Kropmassage #Penismassage  
 

_____________________________________________________

Hejsa, tak for du kikker herind, gerne like denne side, inviterer eller sende min side til nogle du kender, som kan have glæde af kende til min side her.

Jeg er jysk massør med eksamen og diplom som, Hot Stone & Bambus massør Samt tantra massør 😊 
Jeg mix og tilbyder erotisk wellness massage til Lady, Par & Gentlemen.
Jeg nyder at udfordrer dine/jeres e....... sanser, igennem mine i...... massager.  

Krop- og i.....-massage er sagen når dit fysiske og mentale velvære skal have et boost og livskvaliteten skal øges. Fælles for de forskellige massager er at de kombineres med intens afslutning af i.....-massage samt evt. Du er i centrum, dagligdagen stress bliver bytte ud med fornyet energi.  Jeg bygger dig langsomt op gennem dine erogene zoner, over den valgte tid og lader dig kulminere i en intens xxx-løsning.  Mine massager er sunde og løsner forskellige hormoner, renser kroppen for affaldsstoffer, øger blodcirkulationen og Endorfiner. Massagen forgår i hyggelig atmosfære med levende lys og stemningsfyldt baggrunds musik. 
Jeg er en voksen gudinde, servicemild en selvfølge, jeg giver trygge forhold. og sætter renlighed høj.  Alle mine olier & andre produkter er parfumefri.  

Jeg arbejder henholdsvis i trekants område Ind i mellem V/ Kolding/Vejle/Fredericia. (Kun de dato i kalenderen) Og mest fremover ved Varde område i Vestjylland. (Efter aftale)
Det kun forgår på private/diskret adr. se min hjemmeside for mere informationer.
Aftaler er over telefon samtale. 
Knus Jyske Coco



#Bambusmassage #Erotikmassage #Massage #Selvforkælelse #Nærhed #Tantramassage #Hotstonemassage #Kropmassage #ErotikBambusmassage #ErotikHotStoneMassage #HudSult 



________________________________________________________

_______________________________________________________

Telefon nr.  61502477

Profiltype: female  -   Alder: 47    -   Vægt: 65   - Kropsbygning: Slank     -   Hårfarve: Blonde 

Nationalitet: Dansk   -   Intimbehåring: Trimmet    -    BH-størrelse: D

Service  Jep til  Har eget sted 


Super Annonce - Intim  & erotik massage - Olie B2B  Kolding S.

________________________________________________

Dansk Erotik massør, Jyske Coco.

Toplærker Erotik wellness og intim massage til Gentleman, Par & Lady.  - Afstressende & Mentalt koble fra.

Dansk (Jyske Coco) Forkæler dig med sit gode humør & Erotik velvære, i form af flere forskellige massage muligheder, krydret med frække afslutninger. Der er Lingam eller Yoni massage med i alle mine massage typer

(Obs jeg har ikke samleje på menu)

Jeg er en elegant kvinde med sexy stil. Lur mine billeder og se hjemmeside adr.  mine billeder. 

Tlf. nr. 61502477

_______________________________________________________

Søger hus/lejlighed/sommerhus i Jylland/Fyn

Hej. Jeg søger lokaler i form af pæn & ren hus, lejlighed, eller sommerhus jeg kan leje nogle dage hver mdr. eller hver anden mdr. Det skal være privat/diskret. Der skal være plads til jeg har min ene massagebriks med. Det er vigtig for mig der er vaskemaskine & tørretromler. Da jeg har en del vasketøj fra min erotik massage. Gerne ligge diskret og med gode parkring forhold. Det er kun i Jylland og på Fyn jeg søger.

Jeg er en dansk voksen kvinde med styr på tingene. Forstår at holde stedet forsat privat. Vil du vide mere så spørg gerne om det,

Send en sms til mig med billeder af dit sted, by & dvs. info på

telefon nr. 6150 2477

& vi derefter får en telefon snak om det.

P.s. kære mand jeg arbejder ikke i dit private hjem.

Tak for din tid og interesse. Forsat god dag. 😊 Mvh Coco

#Viborg #Holstebro #Herining #Randers #Århus #Vejle #Fredericia #Kolding #Odense #Middelfart #tileje #Ulejer #udlejes #bolig #hus #lejlighed #sommerhus #lokaler #leje #Aarhus #Skanderborg #Silkeborg


_____________________________________________________

Tantra Massage
Tror jeg vil tage 2500 kr for 2 timer.

Bambus massage fordel på 30 min bambus massage der hvor kunden har lettere ondt. sluttet af med Lingam/penis massage og Blow job med Slug. Pris ca 1400 til 1600 kr

// // //

Bambusmassage

behandlingen er ideel til sportsfolk samt til f.eks. kvinder der ønsker at reducere cellulitis (appelsinhud).

Behandlingsvarighed: 30 eller 45 min