Tom side nr 2

Erotisk massør Jyske Coco❤️Privat/Diskret By/Navne Dato mdr.❤️Kropmassage, B2B & intime wellness til Gentlemen & Lady❤️

Krop- og penis lingam/Yoni massage er sagen når dit fysiske og mentale velvære skal have et boost og  livskvaliteten skal øges. Fælles for de forskellige massager er at de kombineres med intens afslutning af intimmassage samt evt. fransk. 

Du er i centrum, og du skal slappe af og nyde at blive forkælet. Jeg bygger dig langsomt op gennem dine erogene zoner, over den valgte tid og lader dig kulminere i en intens forløsning. 

Du bytter dagens stress ud med fornyet energi ved velværds massage. Både krop og intim massage er sundt og løsner forskellige hormoner, renser kroppen for affaldsstoffer, øger blodcirkulationen og Endorfiner. 

Det forgår i intim og hyggelig atmosfære med levende lys og stemningsfyldt baggrunds musik. Der er både før og efter massagen mulighed for et bad, hvor der er parfume-fri bodyshampoo til rådighed.

Jeg tilbyder følgende typer massager; og fælles for dem alle er at der indgår enten Lingam/penis massage til mænd og Yoni massage til kvinder.


- Erotisk massage. Afstressende, og til dig der ikke vil præstere i dag men blot nyde. Varighed fra 30 til 90 min. 
Der kan tilkøbes Blow job ved erotisk massager.

- Body2Body massage med enten Nuru gel eller olie massage, hvor vores kroppe smelter sammen, her indgår Pussy slide, 69'er, sutter med slug, og/eller sorte kys. Det skal bemærkes at Nuru gel er en køligere gel, som er varm mens der er hud mod hud kontakt, men kølig og pirrende mens min krop og hænder berører andre kropsdele. Er man ikke til den let kølige gel, anbefales det at vælge olien. 1 times varighed. Ved Oliemassage kan varighed dog varieres efter ønske.

- Erotisk Bambus massage, varm eller kold. denne er en dybere og stadig behagelig massage, hvor du masseres med bambuspinde som helkropsmassage, samt intim massage og blow job. Varighed 45 eller 90 min.

- Anal- stimulering/prostatamassage. Varighed ca. 45 min.

-Tantrisk Body2body olie massage. Dette er en massage der kombinere det bedste fra 2 verdener, hvor du får en kortere, men stadig intens Tantrisk massage med blide sensuelle berøringer for at bygge dig op. Under opbygningen af din orgasme vil jeg bruge hele min nøgne krop til at massere dig med herunder også min mund, og du afslutter med en intens forløsning.   
Tantramassage er en meget smuk, nydelsesfuld og harmonisk, der handler om at vi er tilstede i nuet. Sanselig helkropsmassage. 
Varighed 90 min. 


Tidsbestilling er nødvendigt. Aftaler med kort varsel kan være svære at få, derfor vær gerne lidt på forkant med bestillingen hvis det er muligt.

Jeg er en smuk voksen fræk dansk blondine med naturlig skønhed.
Data: 46 år - 158 høj - 64 kg - C-skål bryster - Timeglas figur. Runde hofter & fyldig bagdel. 
Min krop har nogle ar i forbindelse med vægttab. Pussy er lækkert pikant barberet, med lille veltrimmet dusk på toppen. Jeg er iført små fine trusser når det er massage ved briksen, og tager som regel i mod dig i en kimono.

Jeg har styr på min hygiejne og forventer du også har den i top.
Jeg er erotisk massør og JEG TILBYDER IKKE samleje.

Jeg har nogle massage kurser med diplom som Bambus-massør, Hot Stone-massør og Tantra-massør. 
Desværre arbejder jeg ikke 24/7 selvom jeg elsker mit bijob.
På mine ture har jeg alt med til de forskellige skønne massage typer som en rigtig massagebrik, tilbehør dertil. Dvs. duftfrie Olie. En af mine olie holdes lun. De er smagløse og det er duftfri Nuru gel, Latex lagen med tilbehør til Nuru-massage. Og Bambus-rør.

Kolding Syd - sommerhus tur. Hyggelig & diskret - 6094 Hejls.
Tirsdag 9. nov. kl. ca. 9 til 18.

Salling omr. Midt mellem Skive & Nykøbing Mors - 7870 Roslev. Dejlig diskret hus, ude i det blå.
Onsdag 10. nov. kl. ca. 16 til 21.
Torsdag 11. nov. kl. ca. 9 til 21.
Fredag 12. nov. kl. ca. 9 til 22.
Lørdag 13. nov. kl. ca. 10 til 22.
Søndag 14. nov. kl. ca. 10 til 20. 

På min egen hjemmeside ses mere info om de forskellige muligheder, priser, vagtplan med hvor og hvornår. Større galleri mm. Du kan få en sms med link til min hjemmeside. Og link ses også på mine billeder.
Telefon dame, ja det er har jeg, de dage jeg træffes, hvor du så slipper for at ringe forgæves. Hun er er sød og ved som regel alt, eller får hun styr på det. Alle aftaler forgår over en telefon samtale, på den måde har jeg tryghed og du har hurtigere styr på vores aftale end 15-20 sms frem og tilbage over 45 min og den tid du ønsker, er væk imellem tiden, til ham der ringer ;)
Jeg glæder mig til at forkæle dig og din Yoni/Lingam.

💋 Erotisk massør Jyske Coco 💋
Tlf. Nr. 61 50 24 77#Diskret #Privat #Sommerhus #Skrive #Nykøbningmors #Midtjylland #Salling #Viborg #Holstebro #Østjylland #Vestjylland
#Diskret #Privat #Sommerhus #Djursland #Århus Randers #Grenå #Ebletoft #Aarhus #Østjylland
#Bambusmassge #Erotikmassage #Massage #Selvforkælelse #Nærhed #Massør #Nurumassage #Oliemassage #Fuldkropmassage #Intimmassage #Tantramassage #Lingammassage #Body2Bodymassage #Hotstonemassage #Velplejet #Blondine #Superfransk #69 #Gensidigfransk #Blowjob #Kropmassage #Penismassage #Lingeri #Hofteholder #Stiletter #Sortekys #Rimming #Rødenegle #Langenegle
#Diskret #Privat #Sommerhus #Trekanstområde #Østjylland #Sydjylland #Fyn #Midtjylland Vestjylland #Vejle #Fredericia #Kolding #Middelfart

_____________________________________________________

Tantra Massage
Tror jeg vil tage 2500 kr for 2 timer.

Bambus massage fordel på 30 min bambus massage der hvor kunden har lettere ondt. sluttet af med Lingam/penis massage og Blow job med Slug. Pris ca 1400 til 1600 kr

// // //

Bambusmassage

behandlingen er ideel til sportsfolk samt til f.eks. kvinder der ønsker at reducere cellulitis (appelsinhud).

Behandlingsvarighed: 30 eller 45 min