kære Par

Der vil komme mulighed for i, kan få en fælles undervisning, af hvordan i giver hinanden erotik og intim massage med Yoni & Lingam massage. (Jeg vil finde ud af i nær tid hvordan det skal forgå, hold øje her og under evt. nyheder.)

Indtil da er det  og forbliver det, i som Par er velkommen til at, få en fælles massage oplevelse. Måske er det jer begge der ønsker massage, eller kun den den ene af jer. Dette tages over en fælles telefon samtale. 


Som i kan se under dine "Massage behandlinger" , "Til Lady" og "Til Gentleman" Giver de massager jeg arbejder med, velvære, wellness og mange gode bonus, der der er sund for vores kroppe. 
Jeg giver tryghed  og beder om, der er en afstemning kemi samtale med jer 😊

Og når i kommer her, sæt gerne lidt ekstra tid af til vi kan tage en rolig start, hvor evt. Lady kan falde til ro, over en snak om jer, og mig samt massagen. 

O.B.S. på: 
Når massage er i gang, og den af jer der ikke får massage, skal forblive i massage værelse, da det er for modtageren forstyrrende med ind og ud af værelse. 


Til Manden
(Beklager men 
dette er ikke til diskussion. Jeg går IKKE IND FOR din kone skal have en overraskelse. Og jeg underholder ikke drengerøv i telefon, med lir, jeg hopper ikke på hun sover/jobber mm. Ring når i er fælles om at ringe, ikke før)  

Jeg glæder mig til at forkæle jer med en helhed oplevelse
Kærlig hilsen Jyske Coco 
💋