Kære Lady. 

 (OBS 😔 Er ked af at skal skrive dette, men vejer du over 125 kg, skal du informeret mig om det. Da du så ikke vil kunne ligge på min massagebrik sammen med min vægt, der er en mulighed at, du ligger på en tantra-madras nede på gulvet. Desværre den arbejdestilling gør jeg kun kan give dig de 45 minutter yonimassage. For at undgå jeg får ondt i ryggen, og påvirker de efterfølgende massage dage 😔 )

 

Jeg tilbyder også forskellige intim frække massage til dig, der rundes af med skøn Yonimassage. Du kan have din partner med som tryghed eller som en fælles intim-oplevelse.

Er i et par, er telefon kemi samtale mellem Q & Q (Din mand må gerne deltage i samtalen.)

Når du/i kommer hos mig, så sæt ekstra tid af til vi kan tage en rolig start, falde til ro, en snak om dig, og massagen.

Jeg mener også kvinder har stor glæde af og ret til disse skønne massage typer, og især fordi de kan hjælpe dig, Hvis du har nogle blokeringer i din yoni.

Yoni er et andet ord for kvindens køn.

Yoni-massage er, både ydere og indre vagina massage. Berøring af yoni er en naturlig del af tantra-massagen. Og jeg bruger som afslutning ved alle de erotik massage typer jeg tilbyder til Lady.

Har du nogle fysisk skader i din yoni, eller af anden grund ikke kan lide det jeg gør, har du selvfølgelig ret til jeg stopper behandling, det kan også været Yoni-massage skal tilpasset din yoni for, det må ikke gøre ondt på dig, det skal været en ren nydelse.

Hvad er Yoni-massage godt for...

Kvinder der har svært ved at, få en forløsning/give slip, kan Yonimassage hjælpe med at komme over den kants og give en helt ny erotik sexliv.

Seksuelle energier og dybere Yoni-massage kan løsne op for energien i din krop og dine følelser og frigøre din opmærksomhed fra bagateller eller traume, så du er fri til at føle det, der er ægte. Da mange kvinder, i vesten er mere eller mindre spændte i bækkenbund, hvilket kan relatere til:

- Spændinger der kan skyldes f.eks. fald på halen, operationer og svære fødsler.

- Der kan også være tale om psykiske eller fysiske overgreb, - eller samfundsmoral og dermed skam mm.

Skulle det ske, dine følelser eller erindringer dukker op under eller, efter en sessionen, vil jeg sætte pris på du fortæller det, og det kan blive erkendt og bearbejdet.

Og kan derved være et godt supplement til afspændingsarbejdet hos mig, at du tager kontakt til f.eks. en psykolog, eller din læge.

- Har du større fysisk skade i din yoni, end jeg kan behandle, kender jeg heldigvis en meget dygtig kvindelig behandler jeg kan henvise dig til. Og derefter evt. komme retur til mig, og nyde en fantastisk helhed oplevelse 😊

I mine massage vil jeg vil gerne lærer dig, at give slip, give dig hen og tage imod.

jeg vil løsne dig, op for spændingerne, i din krop, og dybere energi i din yoni. Dermed frigøre den seksuelle energi. De fleste af jer kvinder lever i en travl hverdag. I er stresser, job, familie, hus samt hobby. I mister kontakten til kroppen og den feminine energi. Evt. har glemt jeres indre sensuelle kvinde. Den bløde, feminin, sårbar og hengivende. Men hun er der og hun længes efter at give slip. Dette vil jeg gerne hjælpe dig med.

Hvilken massage skal du have sammen med Yoni-massage, dette er dit valg, og uddybning af de forskellige massage typer, ses mere under

Dine massage


Jeg glæder mig til at forkæle dig med en helhed
oplevelse
Kærlig hilsen Jyske Coco 💋