Kære Gentleman 

Desværre nødvendig at skrive: 
Bestiger du ikke evne til
RESPEKT samt TAKT & TONE er du for mig en drengerøv der ikke er velkommen her hos mig.   
Og du bør have læs på forsiden, er alle aftaler er over en telefon samtale. Vi kan over sms aftale et kl. tidspunkt for hvornår samtalen kan forgå. 
 

(OBS 😔 Er ked af at skal skrive dette, men vejer du over 125 kg, skal du informeret mig om det. Da du så ikke vil kunne ligge på min massagebrik sammen med min vægt, der er en mulighed at, du ligger på en tantra-madras nede på gulvet. Desværre den arbejdestilling gør jeg kun kan give dig de 45 minutter Lingammassage. For at undgå jeg får ondt i ryggen, og påvirker de efterfølgende massage  dage 😔 )  
 

Over til alt det gode informationer.
Lingam hedder din penis i tantra verden. Jeg tilbyder Lingam massage i alle min massage behandlinger til dig, da det giver nogle intense enten indvendig orgasmer eller udvendige udløsninger.  Det er dog vigtigt du ikke forventer en forløsning, for den kan blive væk, hvis du slapper nok af under massagen, og desværre kan noget medicin og helbred problemer gøre den bliver væk, de få der har oplevet dette nyder stadig i fulde-drag massagen

"Hvorfor ikke KUN Lingam massage på menu" høre jeg ind i mellem. Mit svar er, jo mere sensuel massage man modtager før Lingam massagen begynder,  jo mere afslappet vil du være, og derved meget bedre modtage min Lingam massagen. 

Lingam massagen kan være med til at, heale problemer du har derhjemme med erotik, som f.eks. spændinger i kroppen, impotens, fortidig sædafgang , rejsningsproblemer.

Linmassage forgår ved både meget blid, kærlig og fast berøring i massage strøg af din penis. Jeg kommer rund rund alle de gode steder, som mellemkødet, din pung, skaftet, og ønsker du prostata massage skal du gøre mig opmærksom på dette, da ikke alle ønsker det, og jeg vil ikke gå over nogle grænser. Ved disse berøringer opbygges energi, en dybt nydelse. 
Og efter min massage behandling, er du klar til at klare på ny, hverdagen star-basser 

Jeg glæder mig til at forkæle dig med en helhed
oplevelse 
Kærlig hilsen Jyske Coco 💋