Prisliste

Pris liste & muligheder v/. Privat hjem Varde område.

Det er kun de massager der forgår ved, du ligger på massagebriksen der tilbydes her privat, ønsker du en af de andre massager, skal du besøge mig, når jeg er på ture ud i et sommerhus, se mulighederne og priserne længere hernede på siden.

I alle mine massage ydelser er der intim afslutning med enten: Lingam massage er udvidet penis massage & Yoni massage er ud- og indvendig intim massage til kvinder.


1.okt-22
Jeg er starter op igen.

Pt. køres der med lækker lingam eller yoni massage an på dit køns. Du får en skøn pirring opvarmning af din krop erogene zoner, samt ballemassage.
Varighed ca 45 min. til 700 kr.

Pga. en skade holder jeg lidt igen med antal aftale pr dag og af gangen. Så jeg ikke får overbelaste skaden jeg fik i sommer ved fald. Derfor vær hurtig ude og få din tid. 

Alt andet herunder, med helkrop massage er jeg ikke i nu, istand til, Det skal nok komme igen 😊


1. 

Erotiks kropmassage & Lingam/Yoni Massage.
Forkælet på både for & bagsiden. Varighed 60 minutter. 

999,95 kr.

2.

Erotisk kropmassage & Lingam/Yoni Massage.

Luksus fuld kropmassage. Her er der ekstra tid til enten Lingam/Yoni massage eller til topforkæles af også fod & håndmassage.
Varighed 90 minutter. 

1399,95 kr.

3.

Erotisk Bambus massage. (Alm.)
Luksus fuld krop massage krydret med Yoni eller Lingam Massage. Den alm. bambus massage er stimulerende for nervesystem og bindevæv, hvilket giver god afslapning og velvære, og er særdeles velegnet til cellulitis, strækmærker og forebygger også ødemer. Varighed 90 minutter.

1499,95 kr.

4.

Erotisk Bambus massage (Varm)
Luksus fuld krop massage krydret med Yoni eller Lingam Massage. Fødderne bliver let vaske i bade saltvand. Den varme bambus stimulerer ligeledes nervesystemet, men går samtidig dybere ned i vævet og reducerer muskelspændinger.  Varighed 90 minutter. 

1599,95 kr.

5.

Erotisk Hot Stone massage.
1,5 time Luksus fuld krop massage krydret med Yoni eller Lingam Massage. De varme sten stimulerer og går dybere ned i vævet og reducerer muskelspændinger.  Varighed 90 minutter.

1599,95 kr.

6.

Prostatamassage og analsex til gentlemen m/ Lingam/penis-massage. (Obs. på: plejer ikke være et problem, men jeg har lange negle, dog er de runde og kraftige og der bruges gummihandsker.) Varighed ca. 45 til 60 minutter. 

1199,95