Priser 

Opdateret 20. nov. 2021

Bestiller du tid på selve dagen gælder dette herunder ikke. 
Reservations gebyr/depositum. Bemærke dette gælder kun hvis du vil bestille en tid før selve dagen du vil besøge mig, bliver der anmodet om et depositum på 500 - 1.000 kr. hvis du hopper fra aftalen på selve dagen, får du ikke depositum retur. Selvfølgelig trækkes depositum fra beløbet ved betaling. Jeg laver en betalings anmodning over mobilepay og først når du har godkendt den har du reservation om X antal dage. Dette for at jeg undgår at blive brænd af og have sagt til andre at jeg er optaget. Jeg vil gerne have at i på dagen bekræfter aftalen pr. sms. 
Synes du ikke om det er det bare at lave tidbestilling på selve dagen for et møde. 
 

Lingam massage er udvidet penis massage 
&
Yoni massage er ud- og indvendig intim massage til kvinder.  

Der kan tilkøbes sutter med slug / Blow job / Oralsex  - V/Massage 1. 2 & 3.

+ 400 kr

1.) 30 min. Erotik massage & Lingam/Yoni massage. 

Massage er kun på din forside overkroppen, fra overarme til knæ.
Uføres på massagebriksen. 

599,95 kr

2.) 1 time Fuld erotik kropmassage & Lingam/Yoni Massage.
Du bliver forkælet på både for & bagsiden. Uføres på massagebriksen. 

999,95 kr

3.) 1,5 time Luksus Erotik kropmassage & Lingam/Yoni Massage.
Du bliver forkælet på både for, bagsiden, fod & håndmassage, fødderne bliver let vaske i bade saltvand. Uføres på massagebriksen. 

1399.95 kr

4.) Prostatamassage og analsex til gentlemen m/ penismassage og Sut m/slug.
(Obs på jeg har lange negle, dog er de runde og kraftige.) Det kan forgå enten i dobbeltsengen, eller på massagebriksen. Ca. 45 min. 

1299,95 kr

5.) Body2Body med Nuru massage

(Er på vinterpause) Sensuel krop mod krop, smurt ind i fræk og pirrende Nuru-gel, Nuru gel er det mest glattet  og bedste til intent Body2Body & Pussy slide. Det skal bemærkes at Nuru gel er en køligere gel, som er varm mens der er hud mod hud kontakt. Er man ikke til den let kølige gel, anbefales det at vælger Body2Body olien. Massagen er krydret med Oral/69´er. Lingam/Yoni -massage.  Vi nyder det i en latex lagen. Vi har et dejlig fælles bad både før & efter Nuru massagen. 1 time  

XXXX kr

6.) Body2Body med Olie massage
Sensuel krop mod krop, smurt ind i god olie, med Pussy slide, oral/69´er, lækker Lingam/Yoni massage. Gensidig sorte kys. Vi hygger i sengen. 30 min

1199,95 kr 

7.) Body2Body med Olie massage
Sensuel krop mod krop, smurt ind i god olie, med Pussy slide, oral/69´er, lækker Lingam/Yoni massage. Gensidig sorte kys. Vi hygger i sengen på alm. stof-lagen. Vi kan have et dejlig fælles bad før massagen. 1 time 

1999,95 kr

8.) Erotisk Bambus massage
 45 min i alt, fordel med massage til der hvor du har ondt, og sluttet af med Yoni eller Lingam massage, samt oral sex til dig.

1299,95 kr

9.) Erotisk Bambus massage.  (Alm.)

1,5 time Luksus fuld krop massage krydret med Yoni eller Lingam Massage, samt oral sex til dig.  Fødderne bliver let vaske i bade saltvand. Uføres på massagebriksen. Den alm. bambus massage er stimulerende for nervesystem og bindevæv, hvilket giver god afslapning og velvære, og er særdeles velegnet til cellulitis, strækmærker og forebygger også ødemer.

1999,95 kr

10.) Erotisk Bambus massage (Varm)

1,5 time Luksus fuld krop massage krydret med Yoni eller Lingam Massage. Fødderne bliver let vaske i bade saltvand. Uføres på massagebriksen. Den varme bambus stimulerer ligeledes nervesystemet, men går samtidig dybere ned i vævet og reducerer muskelspændinger. 

2199,95 kr

11.) Tantra og Body2Body olie massage

Tantrisk Body2body olie massage. Den mest intents massage der kombinere af det bedste fra 2 verdener. Du får en smuk nydelsesfuld Tantrisk massage med blide sensuelle berøringer. Tantramassage bliver krydder med min frække Body2body Olie massage. Varighed 90 min. 

2799,95 kr


Info: 
Erotik Hot Stone er desværre sat på pause da det er for meget udstyr, at tage med ud på turene. Der kommer en anden varm massage på menu. 


(Bemærk: Jeg tilbyder IKKE samleje) 
 
Jeg bliver teste for kønssygdomme ca. hver 3. mdr. & jeg er vaccineret mod hepatitis B. Jeg er vaccineret mod Covid-19 og bliver løbende testet.