Din Erotik Massør.  


Mit hobby job, jeg elsker det, super fantastisk at, kan se hvad mine hænder kan gøre for dig. Dobbelt op med massage, kropmassage er sund, for-løsner nogle stoffer i din krop, og som sundhedsminister sagde er sex sund, jeg giver ikke sex, men endnu bedre jeg giver Lingam/penis massage til mænd og Yoni massage til kvinder :) se mere om disse intime massage inde ved "Til Lady" eller "Til Gentlemen"

Jeg er en smuk voksen fræk dansk blondine med naturlig skønhed.
 Data: 47 år 
 158 høj & 64 kg.
Alm. slank - timeglas figur. Runde hofter & fyldig bagdel. 
D-skål bryster. 
Jeg bor sammen med min mand, når jeg tager imod aftaler har min mand inden interesse i at, deltage i massagen. Enten er han på job, eller kører gerne en tur. 

Du har styr på god hygiejne. Er selv velplejet & velduftende. Har lange negle, de bruges til at pirre dig under massagen. Jeg er iklædt små frække trusser, og flade sko når jeg står ved massagebriksen. Jeg bruger ikke parfume. De frække dress på mine billeder, er ikke til at have på når jeg giver massage, beklager jeg ikke ønsker olie på mine sexy lingerier. 
Billederne er redigeret pga. personlige kendetegn. Min krop viser jeg er voksen kvinde. Jeg har flere ar efter et større vægttab.

Kærlig kys fra

Pære dansk jyske Coco 💋

Tlf. Nr. 61 50 24 77