Jyske Coco.

Jeg er en voksen fræk sexarbejder & ved at planlægge at tage nogle kursus 'er & uddannelse til at blive massør.  Jeg nyder mit hobby job, værdsætter at give god service, spænde & anderledes oplevelser. Jeg er jyder, elsker vores danske sprog, og alle de smarte ord ude fra store verden, gør mig ikke vild i trusserne, herover kalder man en skovl for skovl. Derfor jeg sutter pik ikke Superfrank mm. 

Jeg er en smuk voksen fræk dansk blondine skønhed.
 Data: 46 år
 158 høj & 64 kg.
Alm. slank - timeglas figur. Runde hofter & fyldig bagdel. Min Pussy/yoni er pikant barberet, veltrimmet dus på toppen, elsker berøring ude på. obs det er NO GO med finger/penis oppe i min Pussy/yoni. 
Fine runde C-skåle bryster. 

Jeg sætter stor pris på god hygiejne. Er selv velplejet & velduftende. Har lange røde negle. Når jeg bruger makeup, er det kun en lille smule og ingen parfume. Iklædt elegant & sexy lingeri. Du møder mig tit i små frække trusser, hofteholder & strømperne er som regel med søm bagpå og evt. høje sexet sko på. Når det er intim kropmassage er jeg i flade sko. Billederne er redigeret pga. personlige kendetegn. Min krop viser jeg er voksen kvinde. Jeg har flere ar efter et større vægttab, dette har ikke taget min store sex appetit.
Jeg tilbyder kun det sex jeg elsker og takker nej, til det der ikke tiltaler mig.

Jeg har mit hjerte og fokus på vores sikkerhed i top, vi passer godt på hinanden i disse tider. Pga. covid-19 kysse jeg ikke pt.

Mine sex-lyster er bredt inde for sex univers, se hvad vi kan vi hygge med af sex, kik rund på min hjemmeside, se inde ved priser. 

Kærlig kys fra

Pære dansk jyske Coco 💋

Tlf. Nr. 61 50 24 77