Even til at tilpasse mig, ud fra mine muligheder & lyster

2021-06-12

Jeg er en af de sexarbejder der altid kun solgt, det sex jeg have lyst til & fuldt mit  hjerte. Det har svinge lidt i peioder hvad jeg synes var spænde undervejs. Jeg er sex arbejder fordi jeg elsker sex & ja det har give en økonomi frihed i perioder, men også en kamp da man leve kun af det. Og den store glæde er klar det at, opfylde sex-drømme for jer mænd har altid gjort mig super glad, når en mand fik noget han ikke kun få der hjemme, eller er forsømt.

Corona kom til Danmark i 2020. Det blev i de 2 ned-lukning perioder til, en helt del telelir & cam-sex.
Helbredet har været et par gange givet mig udfordringer, der skulle tilpasset eller holde holde en længere pause, lige som der undervejs har været nogle operationer. Og disse ting får mig til at hurtig finde en ny måde at arbejde på efter hvad der var muligt & ens lyst. 

Som nogle ved starte jeg op sidste forår 2020 med erotik massage, dette er jeg blevet meget glad for, men kunne ikke få noget undervisning i lukket samfund, så jeg er super glad for vi er ved at, komme så lang at, kursus ér og uddannelse er muligt igen.  Jeg føler mig samtidig presset fordi jeg ikke længere er i stand til at, have samleje, dette er imod min vilde (Sygehuset var lidt for dygtig sidst jeg var indlagt.)
Derfor vil jeg endnu mere satse på forskellige massage.   
Jeg overvejer at blive Tantra massør hvor jeg vil få 100% styr på lingam & Yoni-massage. Skal i hver fald have nogle kursus i i Tantramassage. 
Og der vil komme Hot Stone massage. 
Og jeg glæder mig til der ikke er ikke længere er Corona restriktioner fra myndighederne, der påvirker mit frække & elskes hobby job.  

Selv om jeg ikke har været meget på siden påsken, ligger jeg en del tid i dette job, min hjemmeside er friske op, løbende nye billeder. De nævnte løbende kursus. 
Går selv lidt for tit til behandlinger pga. syge fejl operation. 

Jeg håber på en fræk sommer i form af sommerhus ture, hvor det måske er dig der kommer forbi & bliver forkælet.  Eller hvad med sex i det fri under solen varme, i skov-kanten, ved en forlagt hus eller ved Vesterhavet i klitterne. 
jeg ønsker dig i hver fald en knald fræk sommer 😋🌞

Jyske Coco 
 💋💋