Kinkytøs


Opdatere 21.5.2021

Fremover står jeg kun til rådighed for Herre der har besøgt mig før & du har forståelse for der ikke er samleje på menu. Min Pussy tåler stadig skøn totur mix med kærlig opmærksomhed udvendig.
Har du ikke nydt mig før & mener vi skal mødes, skal det være okay der er en Domina tilstede i huset. 
Jeg er kun at træffe i Esbjerg ved Darkroom NO2. Det er Jylland største & frækkeste SM Domicil, der er 400 kvm.  

Kan du kun komme til Esbjerg en dag der ikke står i min vagtplan er du velkommen til at ringe/sms om, jeg kan komme til Esbjerg denne ene dag, du kun kan det, dog skal det minimum, været en time aftale. I galleri kinky tøs ses der nogle billeder af de fine sm lokaler. 
Du kan nyde mig alene, samt evt. 
mulighed for at få en Herskerinde eller en Master med i vores seancen. 

Domina Dark
www.dominadark.dk 

Miss Stella
https://annoncelight.dk/showad/305388

Master Henrik
https://annoncelight.dk/showad/257751

Domina/Master kan indgå delvis eller med i hele seancen. Der er flere muligheder der tilpasset dine ønsker, dette aftales i en telefon samtale. 


Jeg er som regel en sød tøs i tlf. men ja jeg kan desværre også lyde hård, dette er for at fjerne rådne kar & passe på mig selv, derfor dette: For at opleve slavetøsen skabes tilliden gennem en telefonsamtale fra et vist telefonnr. Vi skal have en god dialog og kemi. Du er empatisk, ved hvad takt & tone er, Samt fælles BDSM lyster og fantasier.  Du værdsætter oral er uden kondom.  Du fuld forståelse for mine grænser. Selvfølgelig er vi begge er nyvasket før vores seance kan starte & du kan låne badværelse både før & efter seancen. 

❤️ Kinky tøs er en voksen Quinde der trylles om til din beskidte luder tøs når jeg får halsbånd på, kender jeg min plads & vil tjene Herren, med et mix af lydig & flabethed. - Analsex & (Både du & dvs. dildo, har ved analsex altid kondom på).
- Bondage (Reb, manchetter og bondage-tape).
- Deepthroating/gangning træning. 
- Erotik/blid dominans
- Gags. 
- Gammeldags opdragelse (Endefuld over knæ).
- Klemmer.
- Kysse/slikke føder og sko)
- Lussinger.
- Nåle (Tilladt i baller).
- Objektivering (Askebæger, måtte, og møbel).
- Pirringsbondage (Intent og sensuelt).
- Pisk, spanskrør og dvs. slagsreskaber).
((- Samleje (Tilbyde desværre ikke)).
- Sorte kys/Rimming (p.s. ved kraftig behåret røv, ingen interesse).
- Slaveopdragelse.
- Spyt (Ups på pt ikke i munden)
- Stearinlys.
- Trampling (Lettere udgave som en markering).
- Trangs fordring (Mad pynte med sperm eller urin (Pt ikke mulig)).
- Urinsex/Champagne-Gyldne dråber.

- verbal ydmygelse.
- Åndedrætskontrol/Breath control.

kinky tøs 💋