Intim & erotik krop-massage 

Erotik/Intim kropmassage.
Afstressende, mentalt koble fra og få fornyet energi. 
Erotik velvære-massage er til dig, der trænger til at stress af, til dig der ikke vil præstere i dag men blot nyde og er til dig der trænger til kærlig omsorg. Massagen kan give en naturlig intens opbygget orgasme, du går herfra med fornyet energi. 
Jeg anbefaler god tid til massagen, hvis du vil have den optimale glæde, der vil blive en langsom opbygning over længere tid som, for det meste kulminerer i den intense orgasme. Det handler om at, få vækket hele kroppen og alle dine intime krops zoner.

Du får mulighed for at vælge i mellem flere forskellige olie, blandet varm olie. Der kommer nyvasket lagen på briksen efter hver besøg, der er  mulighed for at benytte støttet puder/pølse, så du ligger dejlig afslappet under behandling.
Du kan tilkøbe frækt vådt blow job med slug.
Under massagen er jeg sexy iklæd små trusser, og er topløs. 
Det er tilladt at røre min krop/bryster/bagdel undervejs. Ønsker du at røre/smage mig intimt, kan du vælge Body2body massage, med Nuru gel eller Olie.   


Body2Body intim Massage
Med enten Nuru gel eller en god olie, hvor min krop glider fræk på hele din krop & hygger på en speciel Latex lagen med ramme dertil hvis det er Nuru Massage. Er det med olie hygger vi på alm stof-lagen.
Fælles bad er i sær vigtig ved Nuru massagen.
I denne intime time nydes der Pussy slide, 69'er, Lingam massage, sorte kys & evt. gerne anal sex til mig 😜
Men obs. på ingen samleje.
Nuru-gel er det mest glattet & bedste til intent Body2Body & Pussy slide. Hvor imod olie er bedst til Lingam massage.


NYT

Tantra-massage med olie Body2Body massage.

Ca. 3 timer. Unik & tilbydes kun 1 aften pr. tur  & mod et forud indbetalt depositum.  Vi starter med en lille samtale,  med lidt tør & vådt lækkerier. Du vil blive top forkælet med intent kærlig Tantra-massage, Lingam massage & slutter af med den frække olie Body2Body massage. Prisen er super fin & vil stige til vinter efterhånden som jeg bliver Tantra massør.  
(P.S. senere på efteråret/vinter kommer der også Yoni massage der er intim til kvinder)