Intim & erotik krop-massage 

Opdateret 24.5.2021
Erotik/Intim kropmassage.
Afstressende, Mentalt koble fra & fornyet energi. 
Erotik velvære-massage er til dig, der trænger til at stress af, til dig der ikke vil præstere i dag men blot nyde & er til dig der trænger til kærlig omsorg. Massagen kan give en naturlig intens opbygget orgasme & du går herfra med fornyet energi. 

Jeg anbefaler god tid til massagen, hvis du vil have det optimale glæde, der vil blive en langsomme opbygning over længere tid som, for det meste kulminerer i den intense orgasme. Det handler om at, få vækket hele kroppen & alle dine erogene zoner. 

Du får mulighed for at vælge i mellem flere forskellige olie, blandet varm olie. Der kommer nyvasket lagen på briksen & gerne støttet puder/pølse til at, du ligger dejlig afslappende under behandling.
Du kan tilkøbe fræk våd blow job med slug.
 
Under massagen er jeg sexy iklæd små trusser, evt. hofteholder med strømper dertil & topløs. 
Det er tilladt at røre min krop/bryster/bagdel undervejs. Ønsker du at røre/smage mig intimt, kan du vælge Body2body massage, med Nuru gel eller Olie.   

Jeg vil i nær tid tage nogle kursus 'er & uddannelse inde for dvs. massage & løbende giver info om det herinde. Det år jeg nu har arbejde med selvlært massage har give mig lyst til at få mere viden om denne spænde verden 😊💋