Dvs. massage typer. 

Opdateret 1. okt. 2021. 

Massage & en penis/lingam massage er sagen når din fysiske og mentale velvære skal have et ekstra boost og du øvre din livskvalitet. 
Fælles for dvs. kropmassage typer er alle har stor gavn af massage. Massage renser kroppen for affaldsstoffer, øger blodcirkulationen og styrker immunforsvaret, samt giver energi og overskud. Når musklerne er bløde og smidige, er kroppen som helhed mindre modtagelig for skader. 
 
Ved lingam/penis massage fører din forløsning/orgasme til frigivelsen af nogle hormoner, herunder noradrenalin og dopamin, som blandt andet påvirker vores humør og lystfølelse positivt. Endorfin, der er kroppens egen humørmedicin, og det reducerer følelser som irritation og depression, samtidig med at der virker smertelindrende og afslappende. 
Jeg har flere forskellige olie med på turene, i vinter halvårs blandet varm olie. Der kommer nyvasket lagen på briksen efter hver besøg, der er mulighed for at benytte støttet puder/pølse, så du ligger dejlig afslappet under behandling.


Erotik/Intim kropmassage.
Afstressende, mentalt koble fra og få fornyet energi. 
Erotik velvære-massage er til dig, der trænger til at stress af, til dig der ikke vil præstere i dag men blot nyde. Massagen kan give en naturlig intens opbygget orgasme, du går herfra med fornyet energi. 
Jeg anbefaler god tid til massagen, hvis du vil have den optimale glæde, der vil blive en langsom opbygning over længere tid som, for det meste kulminerer i den intense orgasme. Det handler om at, få vækket hele kroppen og alle dine intime krops zoner.  
Du kan tilkøbe frækt vådt blow job med slug.

Under massagen er jeg sexy iklæd små trusser, og er topløs. Det er tilladt at røre min krop/bryster/bagdel undervejs, da jeg ikke står stille ret lang tid af gangen.   


Body2Body intim Massage
Med enten Nuru gel eller en god olie, hvor min krop glider fræk på hele din krop & hygger på en speciel Latex lagen med ramme dertil hvis det er Nuru Massage. Er det med olie hygger vi på alm stof-lagen. B2B massage er super til dig der trænger til kærlig omsorg. 
Fælles bad er i sær vigtig ved Nuru massagen.

I denne intime time nydes der Pussy slide, 69'er, Lingam massage, sorte kys 😜
Obs. Der tilbydes ikke samleje ej anal sex til mig...  Min Pussy nyder gerne kærlig opmærksomhed fra din tunge Ved Body2Body Olie/Nuru massage. 


Tantra-massage med olie Body2Body massage.

Ca. 3 timer. Unik & tilbydes kun 1 aften pr. tur  & mod et forud indbetalt depositum.  Vi starter med en lille samtale,  med lidt tør & vådt lækkerier. Du vil blive top forkælet med intent kærlig Tantra-massage, Lingam massage & slutter af med den frække olie Body2Body massage. Prisen er super fin & vil stige til vinter efterhånden som jeg bliver Tantra massør.  
(P.S. senere på efteråret/vinter kommer der også Yoni massage der er intim til kvinder)


NYT - Erotik Hot Stone Massage

Hot Stone er med varme lavasten. Luksuriøs massage, en super forkælelse for krop og sjæl. Varmen fra stenene strømmer rundt i kroppen og trænger dybt ned i musklerne, hvilket giver en dyb blødgørende og afslappende effekt. Hot Stone er specielt egnet til særlige områder med muskelspændinger f.eks. i nakke, skulder og ryg. De bløde, opvarmede sten placeres på din krop og bruges til at massere dine muskler. Jeg masseret dig med Olie, i rullende, blide bevægelser og lange massagestrøg. Det afstresser dine muskler, løsner op for spændinger. Massagen bliver krydret med luksus erotik kropmassage, penis/Lingam massage & Blow job. Du bliver forkælet på både for, bagsiden, fod & håndmassage. Fødderne bliver let vaske i bade saltvand. Jeg er meget glad for nu at kan tilbyde denne mix. 

Erotik Hot Stone massage uføres på massagebriksen. Varighed pt. 1,5 til 2 timer.   

Under massagen er jeg sexy iklæd små trusser, og er topløs.
Det er tilladt at røre min krop/bryster/bagdel undervejs, når det er muligt, da jeg ikke står stille ret lang tid af gangen.