Dine massage mulighder. 

Erotisk fuld krop-massage sammen med en afslutte enten Lingam eller Yoni massage er sagen når din fysiske og mentale velvære skal have et ekstra boost og du øger din livskvalitet. Her sættet tempo ned, du tager en pause, fra hverdagen stress. 
Fælles for dvs. kropmassage typer er alle har stor gavn af massage. Massage renser kroppen for affaldsstoffer, øger blodcirkulationen og styrker immunforsvaret, samt giver energi og overskud. Når musklerne er bløde og smidige, er kroppen som helhed mindre modtagelig for skader. 

Ved lingam/yoni massage fører din forløsning/orgasme til frigivelsen af nogle hormoner, herunder noradrenalin og dopamin, som blandt andet påvirker vores humør og lystfølelse positivt. Endorfin, der er kroppens egen humørmedicin, og det reducerer følelser som irritation og depression, samtidig med at der virker smertelindrende og afslappende. 
Jeg har flere forskellige olie og de er uden parfume.  Jeg varme mine olie op, fortrækker du olie der ikke er lun, informeret mig om dette. Lide som en af mine Olie er mandelolie, kan du ikke tåle nødder, vær sød at informeret mig om dette. 
Her er lagen og håndklæder, så det behøver du ikke have med. 
 

Lingam/yoni massage. 

Lingam eller Yoni massage an på dit køns. Du får en skøn pirring opvarmning af din krop erogene zoner, samt ballemassage. Bemærk her er ingen kropmassage. . 
 
Varighed ca 45 min. Erotisk & Intim kropmassage
.

Denne alm. Erotisk massage er Hvor jeg bruger mine hænder og underarme til at give massage med. Det er afstressende, mentalt koble fra og få fornyet energi. Erotik velvære-massage er til dig, der trænger til at stress af, til dig der ikke vil præstere i dag men blot nyde. Massagen kan give en naturlig intens opbygget orgasme, du går herfra med fornyet energi. Du vil få en langsom opbygning over længere tid som, for det meste kulminerer i den intense orgasme. Det handler om at, få vækket hele kroppen og alle dine intime krops zoner.
Varighed du kan vælge mellem 60 eller 90 minutter. Anbefales hvis du ikke har øm krop og søger alm. forkæles massage.  


Tantrainspireret 

(Diplomcertificeret Tantra-massør)

Spirtuel intenst-massage, her arbejder jeg med energier som er en del af tantra massagen, samt det er her, jeg har lært Yoni og Lingam massage.

Der er endnu større fokus på nærværet i den skønne langsom massage rejse. Tantric massage er sensuel, dyb nydelse og nærværende berøring. Hvor energi og universel kærlighed mødes.

Denne massage er en berøring som, kommer fra mit hjerte, det er en stor fordel, hvis du er åben for massage med engerier. Er du dette, vil du kunne opleve ting som, at, hele din krop vibrerer eller føle bølger af varme der beværet sig gennem din krop.

Massagen her forgår også på min massagebrik.

varighed mellem. 90 og 120 min.