Dine Massage muligheder.  


Massage & en Lingam/Yoni massage er sagen når din fysiske og mentale velvære skal have et ekstra boost og du øger din livskvalitet. 

Fælles for dvs. kropmassage typer er alle har stor gavn af massage. Massage renser kroppen for affaldsstoffer, øger blodcirkulationen og styrker immunforsvaret, samt giver energi og overskud. Når musklerne er bløde og smidige, er kroppen som helhed mindre modtagelig for skader. 
 
Ved lingam/yoni massage fører din forløsning/orgasme til frigivelsen af nogle hormoner, herunder noradrenalin og dopamin, som blandt andet påvirker vores humør og lystfølelse positivt. Endorfin, der er kroppens egen humørmedicin, og det reducerer følelser som irritation og depression, samtidig med at der virker smertelindrende og afslappende. 
Jeg har flere forskellige olie og de er uden parfume.  Jeg varme mine olie op, fortrækker du olie der ikke er lun, informeret mig om dette. Lide som en af mine Olie er mandelolie, kan du ikke tåle nødder, vær sød at informeret mig om dette.  Her er lagen og håndklæder, så det behøver du ikke have med. 

Erotisk/Intim kropmassage.

Denne alm. Erotisk massage er Hvor jeg bruger mine hænder og underarme til at give massage med. Det er afstressende, mentalt koble fra og få fornyet energi. Erotik velvære-massage er til dig, der trænger til at stress af, til dig der ikke vil præstere i dag men blot nyde. Massagen kan give en naturlig intens opbygget orgasme, du går herfra med fornyet energi. Du vil få en langsom opbygning over længere tid som, for det meste kulminerer i den intense orgasme. Det handler om at, få vækket hele kroppen og alle dine intime krops zoner.
Varighed du kan vælge mellem 60 eller 90 minutter. Anbefales hvis du ikke har øm krop og søger alm. forkæles massage.  

Under massagen er jeg sexy iklæd små trusser, og er topløs. Det er tilladt at røre min krop/bryster/bagdel undervejs. Men det er begrænset da jeg ikke står stille ret lang tid af gangen. Og meget vigtig du skal nyde, ikke præstere. Har du din fokus for meget på mig, kan det ødeligge mulighederne for du får en forløsning.


Erotisk Bambus Massage
(Diplomcertificeret Bambus massør.)

Bambus massage udføres enten som varm eller alm. bambus massage. Det er en behagelig og stimulerende massage, en super forkælelse for krop og sjæl. Varm Bambus massage giver varme i kroppen, samtidig med at blodcirkulation øges, gennem bevægelser fra bambusrør og -pinde. Alm. bambus øger ligeledes blodcirkulation. Fælles for begge massager er at man trænger dybere ned i musklerne, og giver dermed en dyb, blødgørende og afslappende effekt.  
Bambus massage stimulerer muskler og nervesystem og giver derved en afslappende virkning. Det stimulerer ligeledes bindevævet og reducerer ødemer, cellulitis (appelsinhud) og strækmærker. Samtidig styrkes hudens fugt- og fedtbalance. Særligt er bambus massage også velegnet til særlige områder med muskelspændinger f.eks. i nakke, skulder og ryg. 

Jeg masserer dig med Olie, i rullende, blide bevægelser og lange massagestrøg. Det afstresser dine muskler, løsner op for spændinger. Massagen bliver krydret med luksus erotik kropmassage, penis/Lingam eller Yoni massage & evt. Blow job/oralsex. Du bliver forkælet på både for, bagsiden, fod & håndmassage. Fødderne bliver let vasket i bade saltvand.  
Varighed 90 minutter. 

Under massagen er jeg sexy iklæd små trusser, og er topløs. Det er tilladt at røre min krop/bryster/bagdel undervejs. Men det er begrænset da jeg ikke står stille ret lang tid af gangen. Og meget vigtig du skal nyde, ikke præstere. Har du din fokus for meget på mig, kan det ødeligge mulighederne for du får en forløsning.


Erotik Hot Stone Massage.
(Diplomcertificeret Hot Stone massør.) 

Hot Stone er med varme lavasten. Luksuriøs massage, en super forkælelse for krop og sjæl. Varmen fra stenene strømmer rundt i kroppen og trænger dybt ned i musklerne, hvilket giver en dyb blødgørende og afslappende effekt. Hot Stone er specielt egnet til særlige områder med muskelspændinger f.eks. i nakke, skulder og ryg. De bløde, opvarmede sten placeres på din krop og bruges til at massere dine muskler. Jeg masseret dig med Olie, i rullende, blide bevægelser og lange massagestrøg. Det afstresser dine muskler, løsner op for spændinger. Massagen bliver krydret med luksus erotik kropmassage, Lingam/Yoni massage & Blow job/oralsex. Du bliver forkælet på både for, bagsiden, fod & håndmassage. Fødderne bliver let vaske i bade saltvand. Jeg er meget glad for nu at kan tilbyde denne mix.

Erotik Hot Stone massage uføres på massagebriksen.
Varighed 90 minutter. 

Under massagen er jeg sexy iklæd små trusser, og er topløs. Det er tilladt at røre min krop/bryster/bagdel undervejs. Men det er begrænset da jeg ikke står stille ret lang tid af gangen. Og meget vigtig du skal nyde, ikke præstere. Har du din fokus for meget på mig, kan det ødeligge mulighederne for du får en forløsning. 

Prostatamassage

Prostatamassage og analsex til gentlemen m/ Lingam/penis-massage. 
 (Obs. på: jeg har lange smukke negle, dog er de runde og kraftige, og derved som regel ikke et problem.) Jeg har gummihandsker på, og bruger en super god glidecreme.  Varighed Ca. 45 - 60 minutter.


Tantramassage 
(Diplomcertificeret Tantra-massør)

Fra denne uddannelse bruger jeg kun i nu, Yoni og Lingam massage. 
Synes jeg mangler bedre viden om den indvendig forløsning, derfor vil jeg søge mere viden før jeg evt. tilbyder en fuld tantra massage. 


Der vil komme løbende nye erotisk massage til.