Dine massage mulighder. 

Erotisk fuld krop-massage sammen med en afslutte enten Lingam eller Yoni massage er sagen når din fysiske og mentale velvære skal have et ekstra boost og du øger din livskvalitet. Her sættet tempo ned, du tager en pause, fra hverdagen stress. 
Fælles for dvs. kropmassage typer er alle har stor gavn af massage. Massage renser kroppen for affaldsstoffer, øger blodcirkulationen og styrker immunforsvaret, samt giver energi og overskud. Når musklerne er bløde og smidige, er kroppen som helhed mindre modtagelig for skader. 

Ved lingam/yoni massage fører din forløsning/orgasme til frigivelsen af nogle hormoner, herunder noradrenalin og dopamin, som blandt andet påvirker vores humør og lystfølelse positivt. Endorfin, der er kroppens egen humørmedicin, og det reducerer følelser som irritation og depression, samtidig med at der virker smertelindrende og afslappende. 
Jeg har flere forskellige olie og de er uden parfume.  Jeg varme mine olie op, fortrækker du olie der ikke er lun, informeret mig om dette. Lide som en af mine Olie er mandelolie, kan du ikke tåle nødder, vær sød at informeret mig om dette. 
Her er lagen og håndklæder, så det behøver du ikke have med. 
 

Lingam/yoni massage. 

Lingam eller Yoni massage an på dit køns. Du får en skøn pirring opvarmning af din krop erogene zoner, samt ballemassage. Bemærk her er ingen kropmassage. . 
 
Varighed ca 45 min. Erotisk & Intim kropmassage
.

Denne alm. Erotisk massage er Hvor jeg bruger mine hænder og underarme til at give massage med. Det er afstressende, mentalt koble fra og få fornyet energi. Erotik velvære-massage er til dig, der trænger til at stress af, til dig der ikke vil præstere i dag men blot nyde. Massagen kan give en naturlig intens opbygget orgasme, du går herfra med fornyet energi. Du vil få en langsom opbygning over længere tid som, for det meste kulminerer i den intense orgasme. Det handler om at, få vækket hele kroppen og alle dine intime krops zoner.
Varighed du kan vælge mellem 60 eller 90 minutter. Anbefales hvis du ikke har øm krop og søger alm. forkæles massage.  Erotisk Bambus Massage
(Diplomcertificeret Bambus massør.)

Bambus massage udføres enten som varm eller alm. bambus massage. Det er en behagelig og stimulerende massage, en super forkælelse for krop og sjæl. Varm Bambus massage giver varme i kroppen, samtidig med at blodcirkulation øges, gennem bevægelser fra bambusrør og -pinde. Alm. bambus øger ligeledes blodcirkulation. Fælles for begge massager er at man trænger dybere ned i musklerne, og giver dermed en dyb, blødgørende og afslappende effekt.  
Bambus massage stimulerer muskler og nervesystem og giver derved en afslappende virkning. Det stimulerer ligeledes bindevævet og reducerer ødemer, cellulitis (appelsinhud) og strækmærker. Samtidig styrkes hudens fugt- og fedtbalance. Særligt er bambus massage også velegnet til særlige områder med muskelspændinger f.eks. i nakke, skulder og ryg. 

Jeg masserer dig med Olie, i rullende, blide bevægelser og lange massagestrøg. Det afstresser dine muskler, løsner op for spændinger. Massagen bliver krydret med luksus erotik kropmassage, penis/Lingam eller Yoni massage. Du bliver forkælet på både for, bagsiden, fod & håndmassage. Fødderne bliver let vasket i bade saltvand.  
Varighed 90 minutter. 
 


Erotik Hot Stone Massage.
(Diplomcertificeret Hot Stone massør.) 

Hot Stone er med varme lavasten. Luksuriøs massage, en super forkælelse for krop og sjæl. Varmen fra stenene strømmer rundt i kroppen og trænger dybt ned i musklerne, hvilket giver en dyb blødgørende og afslappende effekt. Hot Stone er specielt egnet til særlige områder med muskelspændinger f.eks. i nakke, skulder og ryg. De bløde, opvarmede sten placeres på din krop og bruges til at massere dine muskler. Jeg masseret dig med Olie, i rullende, blide bevægelser og lange massagestrøg. Det afstresser dine muskler, løsner op for spændinger. Massagen bliver krydret med luksus erotik kropmassage, Lingam/Yoni massage. Du bliver forkælet på både for, bagsiden, fod & håndmassage. Fødderne bliver let vaske i bade saltvand. Jeg er meget glad for nu at kan tilbyde denne mix.

Erotik Hot Stone massage uføres på massagebriksen.
Varighed 90 minutter. 


Tantrainspireret 

(Diplomcertificeret Tantra-massør)

Spirtuel intenst-massage, her arbejder jeg med energier som er en del af tantra massagen, samt det er her, jeg har lært Yoni og Lingam massage.

Der er endnu større fokus på nærværet i den skønne langsom massage rejse. Tantric massage er sensuel, dyb nydelse og nærværende berøring. Hvor energi og universel kærlighed mødes.

Denne massage er en berøring som, kommer fra mit hjerte, det er en stor fordel, hvis du er åben for massage med engerier. Er du dette, vil du kunne opleve ting som, at, hele din krop vibrerer eller føle bølger af varme der beværet sig gennem din krop.

Massagen her forgår også på min massagebrik.

varighed mellem. 90 og 120 min. 

God info der er fælles for alle massagerne. 

 Under massagen er jeg iklæd små søde trusser, og er topløsDet er tilladt at ligge en hånd på min krop/bagdel undervejs. Men det er begrænset da jeg ikke står stille ret lang tid af gangen. Og meget vigtig du skal nyde massagen, ikke præstere og have for stor fokus på mig, Har du det, kan det ødeligge mulighederne for du får en forløsning. 

Hos mig er det ikke et krav eller forbud mod den ene eller den anden forløsning, som de ved de fleste kvindelig tantra massør, hvor du helt ikke, få en alm. orgamse. Jeg sætter pris på det er din Yoni/lingam der selv vælger hvad den vil i dag. Jeg synes det er skøn hvis du kulminere i en eksplosiv og intens forløsning af den klassik eller den indvendig.
Det er også okay der ikke er en form for orgasme, for det vigtigste er det ikke er en jagt på den, men nyde selve massagen. og ikke skal præstere eller levere., som kan vævet en dræber for din Yoni/Lingam. 
 Der vil komme løbende nye erotisk massage til.