Fokus på Covid19 & sikker sex

Sikker sex & den kære kondom

Sex skal både fræk & sikker.  

DU MÅ IKKE KNEPPE MIG UDEN...
Ved alt samleje & anal sex skal der altid været med kondom, synes du ikke om dette,
er der 2 muligheder, enten vælger du en anden sex-ydelse jeg har, hvor det er uden kondom eller finder du en anden glædespige. 

JA JEG SUTTER DIG UDEN...
Blowjob, sutter til dig er da bedst uden kondom, fordi en nøgen penis smager bedre uden, fordi jeg synes det det er fræk når det er gensidig & jeg mener ikke der er større risiko ved jeg slikker dig uden, end du slikker mig.

Anal med dildo` de skal også have en kondom på.  

Jeg bliver teste for kønssygdomme ca hver 3. mdr. & jeg er vaccineret mod hepatitis B.
Den eneste kønssydom man kan få vaccine mod. 
  


Covid19, sex & dvs. kropvæsker.

Jeg passer på mine gæster & mig selv. 

Er du usikker på hvad der er fornuftigt i disse tider, så læs med her. 
Tør du ikke sex pga Covid19 men stadig har behov for omsogn, hudkontakt eller bare godt liderlig er der nogle muligheder med begrænse/uden fysisk berørning. Der er håndsprit til os, samt mundbind & en visir til mig hvis du du ønsker dette som en tryghed. Muligheder kan været telefon & cam sex. Det kan været intim kropmassage uden sex. Det kan været gensidig onani med afstand i sengen & jeg er åben for idér til flere muligheder.

Jeg sætter mig løbende ind i, hvad der er mindre risiko & hvad der er større risiko ved.

Dette tilbyder jeg fordi det er minimal risiko:


( Fra 5. november 2020
Er der igen på menu & lang om længe
Sutter med slug 😋  Dette er nu er sikker i følge Sundhedsstyrelsen  www.sst.dk/da/corona/Yderligere-information/Sex 

Og under hele 2020 har vi & kan nyde: 
Manden slikker kvinden & en kvinde slikker manden.

Sorte kys/Rimming/Oralsex med anus. 
Spyt & urin på krop.
 

Dette vil jeg ikke pt tilbyde pga, høj risiko:
kys.
spyt & urin i ansigt & mund
.

Jeg glæder mig til vi igen kan kysse 💋